Lionel Bertrand – Directeur Distributie – Rannou-Metivier

“Laurien heeft met mij op professionele wijze begeleid. Mijn oorspronkelijke doelstellingen werden snel bereikt en werden later ruimschoots overtroffen.

Ze bereidt haar sessies goed voor, haar geest is helder en gestructureerd. Ze is betrokken en actie-georiënteerd, wat me perfect beviel.

Ze heeft ook inspirerende getuigenissen meegebracht uit haar ervaring in de wereld van topsport. Door haar steun, slaagde ik erin om nooit gemaakte veranderingen in mijn leven te implementeren. Ze is een uitstekende business coach die ik zonder aarzeling zal aanbevelen.”

Marita Swart-Van Zwol – Orthomoleculair therapeut met eigen praktijk

“Laurien inspireerde me om mijn doelen te bereiken. Ze gaf me motiverende opdrachten waardoor ik een goede inkijk kreeg in mijn eigen handelen. Ze stelde scherpe vragen waardoor al snel duidelijk werd welke kant ik op wilde met mijn professionele leven. Ik ben heel blij met haar begeleiding.”

Loïc Bouguet – Nieuwe ondernemer

“Laurien heeft me begeleid bij een heel persoonlijk doel. Ik waardeerde vooral de juiste dosering van richting geven t.o.v. mijn doel en de flexibiliteit in de relatie. 

Ook was de effectiviteit van Laurien opvallend, en haar actiegerichtheid en het vermogen om mij daarmee in actie te brengen. Ik ontdekte een gevoelige en humanistische coach, betrokken, oprecht en empathisch met een zeer goed luisterend oor. Laurien liet me naar registers gaan waarvan ik niet eens wist dat ik ze had.

Ik ben zeer tevreden met deze begeleiding. Ik beveel Laurien aan aan iedereen die heeft besloten om zichzelf te ontdekken en te handelen om dichterbij zijn doelen te komen.”

Nikko Hunt – Brits Juniorenkampioen polstokspringen

“Moving to France to chase my dreams as a high level athlete was harder than I expected. 

Lauriens open minded approach towards our sessions allowed us to quickly identify and taylor the necessary stages required to develop my ideas/goals. Through specific questions she provided a structured method of guidance, which resulted in me applying myself more effectively. I managed to put in place the necessary environment to perform as a pole vaulter.  Our work together allowed me to create a clear pathway towards my future goals.”

Benoit Huet – Leraar Lichamelijke Opvoeding

“Ik heb contact met Laurien opgenomen in een zeer belangrijke fase van mijn leven, waarin ik snel moest reageren. Dankzij haar onmiddellijke beschikbaarheid, haar aanpassingsvermogen en begrip kon ik snel actie ondernemen.
 
Ik wacht op het antwoord van mijn mutatie. Wat het resultaat ook is, het blijft een geweldige ervaring en het is met name te danken aan onze ontmoeting.”